Karlijn Koot

Holisme praktijk - holistische begeleiding bij persoonlijke processen

Klankschaalmassage

Over Klankschaalmassage

Terug naar de basis

Met een klankschaalmassage wordt er met behulp van klankschalen, edelstenen, kristallen en Reiki een krachtveld neergezet gericht op heling. Deze spreken allen het zelfhelend vermogen van de mens aan.

Je hoeft niets te doen om de werking van klankschalen, kristallen en Reiki te ontvangen. Dit geeft jou de ruimte om de zachte werking rustig te ervaren en om op te merken wat er in jouw lichaam en geest, bewust en onbewust gebeurt en leeft. Of om lekker te genieten van de fijne rust, aandacht en ontspanning voor jezelf.

Tijdens de massage lig je gekleed op de massagetafel. Je krijgt een doek en eventueel ook een dekentje over je heen gelegd voor warmte en voor het geleidelijk bewegen van de klankschalen over het lichaam. Het lichaam opent zich op een dieper level. Hierna wordt het energetisch lichaam behandeld met Reiki middels handoplegging, waarmee heling actief wordt gestimuleerd. Het borstgebied bij vrouwen en de geslachtsorganen worden niet aangeraakt.

Een klankschaalmassage is een zachte, rustige manier van verwerken en ontvangen wat voor iedereen anders aanvoelt. Het kan zijn dat je je na afloop wat rozig voelt, dat je gevoelens hebt gevoeld die lang verstopt waren, dat je een diepe ervaring hebt opgedaan of dat je ontspanning voelt. Mocht dit prettig zijn is er na de massage de ruimte om hier over te delen. Niets is hierbij te gek. Indien mogelijk is het raadzaam om direct na de massage geen intensieve afspraak te plannen om de massage nog even door te laten werken.

Het is ook mogelijkheid te verdiepen op een thema wat bij jou leeft. Dit kan worden ingebracht tijdens de korte voorbespreking voorafgaand aan de massage en de behandeling zal dan in het teken staan van jouw thema en wens.

Een kleine greep uit de motivatie van mensen voor het ontvangen van een klankschaalmassage: puur voor ontspanning – werken aan een persoonlijke thema – herstellen rondom een persoonlijke thema – berusting in het lichaam – vergroten van het lichaamsbewustzijn – heling in het energetisch lichaam – verbetering van de energiehuishouding – voor ontspanning, verbinding en ondersteuning in een zware tijd. 

Praktisch:

Na een intakegesprek van +/- 15 minuten vindt de massage plaats. Na afloop is er +/- 10 minuten ruimte om de inzichten te integreren voordat het consult wordt afgerond.

Klankschaalmassages kunnen ook aan huis gegeven worden. Er is ruimte nodig voor de behandeltafel van 1.90m bij 0.67m en er moet rond omheen gelopen kunnen worden. Verder is het prettig om een ruimte te hebben waar je ongestoord en in rust de massage kunt ontvangen en ervaren.

Andere diensten

Iets anders in gedachten? Bekijk mijn andere diensten.

Twijfel je over de dienst?

Je mag altijd even bellen

Twijfel je over de dienst?

Stuur in dat geval je vraag naar info@holismepraktijk.nl