Karlijn Koot

Holisme praktijk - holistische begeleiding bij persoonlijke processen

Diensten

Werkwijze

Praktische informatie

Holistisch

De mens wordt gezien als geheel en bestaat uit een complex functionerend systeem waar een belemmering in kan plaats vinden welke zich uit in een klacht. Wanneer er te veel last wordt ondervonden van die klacht, kan men de keuze maken uit te reiken naar professionele hulp.

Je bent van harte welkom in de Holisme Praktijk, met jouw klacht, wens of vraag. Er is keuze uit verschillende werkwijzen. Meer informatie lees je op de specifieke pagina’s van de diensten.

Tijdens een consult sporen we samen op waar jij in vast loopt en wat hierin het knelpunt is. Hiermee wordt het knelpunt en daarmee het keerpunt zichtbaar. Door dit te behandelen en uit te werken kun je met meer ontspanning, inzicht en handvatten verder.

In elk consult is er aandacht voor alle lagen van het mens zijn: de emotionele en gevoelslaag, de mentale en denklaag, de energetische (voel) laag, het fysieke lichaam en de spirituele beleving.

Er wordt gewerkt met Reiki*, gesprekstechnieken, ervaringsgerichte oefeningen, voel- en beleef oefeningen, systemische opstellingen, klankschalen en de kracht van edelstenen en kristallen.

Bij de klankschaalmassage kies je voor het ontvangen van een energetische behandeling met klankschalen en Reiki in combinatie met de inbreng van jouw thema of puur ter ontspanning.

Bij coaching kies je voor de specifieke gespreksmethodiek van coaching waarin jouw wens en vraag centraal staan.

Bij therapie kies je voor het totaalpakket. Alle werkwijzen worden gecombineerd in samenwerking met jou.

* Reiki is een geneeswijze die het zelfhelend vermogen stimuleert. Er wordt middels o.a. handoplegging universele energie doorgegeven welke is afgestemd op de universele energie van de bron. Deze energie geeft heling aan het systeem van de mens (en dier/natuur). Rei-ki is letterlijk vertaald universele-energie.

Klankschaalmassage

Coaching

Therapie

kies wat bij jou past

Praktische informatie

Een afspraak kan gemaakt worden door contact op te nemen middels onderstaand contactformulier. Na het maken van de afspraak ontvang je een bevestiging van de afspraak.

Bij afzeggen binnen 24 uur en bij het niet verschijnen op de afspraak wordt het consult in rekening gebracht. 

De factuur wordt na afloop van het consult per e-mail verzonden.

Er kan contant worden afgerekend in de praktijk aan het einde van het consult. Je ontvangt hiervan een betalingsbewijs.

Er kan ook digitaal afgerekend worden middels een digitale overboeking binnen 2 weken na het ontvangen van de factuur.

Een informatief gesprek via de telefoon is kosteloos. 

Het consult wordt niet vergoed door zorgverzekeraars.

De kosten van een consult zijn 85 euro en de duur van een consult is 90 minuten.

Contactformulier

Bij korte vragen kan er een bericht verstuurd worden via het contactformulier. Je ontvangt via het opgegeven e-mailadres antwoord.

Bij een wens voor uitgebreidere informatie en vragen, kan dit ook via het contactformulier kenbaar worden gemaakt. Je ontvangt in reactie op jouw bericht, een e-mail met data voor een telefonische afspraak. Geef in jouw bericht vast aan op welke dagen je telefonisch te bereiken bent, dan wordt hier zoveel als mogelijk rekening mee gehouden.

Het direct maken van een afspraak voor een consult loopt eveneens via het contactformulier. Je mag in het bericht vast kenbaar maken om welk soort consult het gaat.

Je ontvangt binnen 3 werkdagen reactie op jouw bericht.